Ieder zijn eigen entiteit zo ook elke maatschappij haar eigen acceptatieproces. Welke adviseur heeft keuze uit bijna 90 maatschappijen?

 


‘t Assurantiekantoor is een full service verzekeringskantoor met specialisatie op het gebied van schade-, zorg- en inkomensrisico’s. U kunt bij ons terecht voor risico-inventarisatie, de uitwerking en uiteindelijke realisatie van risicomanagement en beheer. Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van verzekeringszaken. Tot onze klantenkring behoren dan ook particulieren, ZZP’er/freelancer, directeur grootaandeelhouder (DGA), midden en kleinbedrijf (MKB) en vrije beroepsbeoefenaren. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Zij worden jaarlijks getoetst op deskundigheid.


Altijd het beste resultaat!

Door onze unieke en innovatieve manier van analyseren waarbij elke situatie en mogelijkheid in kaart wordt gebracht, hebben wij van een aantal maatschappijen het voorrecht gekregen producten gezamenlijk met het management af te stemmen op uw situatie.

Dit houdt in dat wij op zowel voorwaarden, clausules, beveiligingseisen, eigen risico’s, productsamenstelling en premies invloed kunnen uitoefenen door deze in overleg met deze betreffende maatschappijen aan te passen. Hierdoor is elke uitwerking maatwerk en speciaal toegespitst op uw situatie.


U wil toch ook alleen maar de beste prijs/kwaliteitsverhouding?

Elke bank kan u alles vertellen over risico’s. Welke bank zullen zij u adviseren?

Omwille van deze redenen werken wij samen met verschillende maatschappijen. Elk bedrijf en elke ondernemer of particulier heeft zijn eigen aanpak. Wij begeleiden onze klanten bij het maken van transparante keuzes uit de vele mogelijkheden, wij nemen ergernissen weg en zorgen voor gemak, zekerheid en duidelijkheid!


‘t Assurantiekantoor kan u van dienst zijn bij:

  • Risicoinventarisatie & Risicomanagement
  • Consultancy
  • Portefeuillebeheer & Schaderegeling
  • In Samenwerking: pensioenen, hypotheken, taxaties en verdere advieszaken