Onze partners

Goedverzekerdbellen.nl

Goedverzekerdbellen.nl is gericht is op het verzekeren van mobiele apparatuur. Voor nog geen € 4,- per maand is apparatuur tot een verzekerd bedrag van € 800,- wereldwijd 24 uur per dag gedekt. Je telefoon/GSM, Ipad, laptop, foto- film- en videoapparatuur, mp3/mp4 speler, tablet, mobiele navigatiesysteem, verwijderbare lcd schermen, draagbare dvd spelers, draagbare tv’s etc zijn hier makkelijk en voordelig te verzekeren voor schade buiten huis door heel de wereld. Vanuit de gedachte “probleem ik heb schade en wil mijn apparatuur/telefoon geen dag missen” heeft Goedverzekerdbellen.nl aansluiting met reparatiestations welke garant staan voor 24uurs service.

logo.png

Goedverzekerdbellen.nl
‘t Assurantiekantoor
Burg. J.C. van den Bergplein 36
7642 GT Wierden
Telefoon 0546 - 578 855
E-mail info@goedverzekerdbellen.nl
www.goedverzekerdbellen.nl


Studentenscout.nl

Studentenscout.nl is een platform vol voordelen voor studenten. Informatie over je belastingaangifte, huurtoeslag, het maken van een marketing/businessplan, werk- en stage gerelateerde zaken, leuke acties, het afsluiten van je verzekeringen, kortom alles waar jij als student mee te maken krijgt is op deze site te vinden. Via studentenscout.nl krijg je professionele begeleiding en zorg je dat je als student 100% gericht bent op je studie en je geld overhoud voor leuke dingen.

Studentenscout.nl is ontstaan uit een project met 12 leerlingen van het Saxion te Deventer die middels verschillende (markt)onderzoeken hebben gezorgd voor de start van dit initiatief!

Studentenscout.nl werkt samen met studenten voor studenten. 

logo-studentenscout.png

Studentenscout.nl
‘t Assurantiekantoor
Burg. J.C. van den Bergplein 36
7642 GT Wierden
Telefoon 0546 - 578 855
E-mail info@studentenscout.nl
www.studentenscout.nl


Servion 100% onafhankelijk

Servion is een 100% onafhankelijk hypotheekadviesbureau welke zaken doet met meer dan 30 hypotheekverstrekkers. Dat betekent dat wij vrij zijn om een product van verschillende verzekeringsmaatschappijen of financiële instellingen te adviseren. Het grote voordeel daarvan is dat wij vaak de goedkoopste zijn en zaken kunnen doen met instellingen waarmee u als klant niet rechtstreeks zaken kunt doen. Hierdoor kunt u uit een veel ruimer assortiment kiezen dan wanneer u naar een traditionele bank gaat. Dit levert uiteraard voordeel op voor u! 

logo-servion.jpg

Servion Financiele Dienstverlening
Burgemeester J.C. van den Bergplein 36
7642 GT Wierden
Telefoon 0546 - 578 855
E-mail info@servion-fd.nl
www.servion-fd.nl


Kolkman Business Administration BV uw sparringpartner

Kolkman Business Administration BV is een bedrijfs- en belastingadviseur voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij adviseren en ondersteunen u bij al uw financiële en fiscale zaken, zoals financiële rapportages, fiscale aangiften, personeel & salaris, bedrijfsovernames etc. Gedreven door wat er speelt in uw onderneming adviseren wij u op proactieve wijze en stippelen we samen met u de strategie uit voor de toekomst, rekening houdend met bedrijfseconomische en fiscale gevolgen. Een hoge kwaliteitsstandaard en een schat aan kennis en ervaring vormen de basis van ons denken en handelen. Onze enthousiaste, allround mkb adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden en streven samen met u, binnen de wettelijke en fiscale grenzen, naar een optimaal resultaat. Bent u benieuwd hoe wij voor u  en uw onderneming van betekenis kunnen zijn, dan nodigen wij u van harte uit om (vrijblijvend) te komen kennismaken. Onder het genot van een kop koffie delen wij graag onze kennis met u!

logo-kolkmanba.png

Kolkman Business Administration BV
Twentepoort Oost 55a
7609 RG Almelo
Telefoon 0546-58 88 50
Email info@kolkman-nl.com
www.kolkman-nl.com