Zakelijk advies verzekeringen

Als ondernemer bent u onlosmakelijk verbonden met de toekomst van uw bedrijf. U kunt uw onderneming tot grote hoogte stuwen, maar uw tijdelijke absentie kan tegelijkertijd ten grondslag liggen aan de ondergang. De continuïteit van uw bedrijf hangt dan ook samen met uw eigen gezondheid.
Dat is een fors risico, want een faillissement van uw onderneming kan verstrekkende gevolgen hebben op privégebied. Het is dan ook zaak uzelf en uw gezin te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden in de toekomst en de juiste zakelijke verzekeringen af te sluiten. ’t Assurantiekantoor geeft u zakelijk advies over verzekeringen en selecteert de best mogelijke keuzes op basis van uw persoonlijke situatie.

Lees hier meer over onze vezekeringen »

Zakelijk advies van verzekeringsexperts

Voor veel ondernemers is de start van hun eigen onderneming een droom die uitkomt. De droom kan echter snel uiteenspatten wanneer u te maken krijgt schade of diefstal. Dergelijke zaken kunnen financiële mokerslagen betekenen voor uw bedrijf en in sommige gevallen zelfs leiden tot een faillissement.
Het is daarom belangrijk om u en uw familieleden te beschermen tegen een dergelijke gang van zaken. De verzekeringsspecialisten van ’t Assurantiekantoor geven u zakelijk advies over de beste zakelijke verzekeringen voor uw onderneming. Wij sluiten geen standaardpolis voor u af, maar nemen de tijd om uw persoonlijke wensen en bedrijfsrisico’s in kaart te brengen en geven op basis hiervan een optimaal zakelijk advies.

Financieel advies over verzekeringen

Veel ZZP-ers willen besparen op zakelijk advies, maar vergeten dat schade, diefstal of gezondheidsproblemen kunnen leiden tot kosten die veel hoger zijn. Ook aansprakelijkheid voor uw onderneming of uw beroep zijn grote risico’s die in acht moeten worden genomen. Zakelijk advies over de juiste verzekeringen zorgt voor rust en de wetenschap dat u goed beschermd bent in geval van onvoorziene situaties in de toekomst.
Zaken zoals vermogensschade kunnen bijvoorbeeld leiden tot grote financiële schade of zelfs een faillissement wanneer u niet goed verzekerd bent, aangezien vermogensschade niet gedekt wordt door de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Wanneer u een vrij beroep uitoefent zoals notaris of tandarts, in de bouwsector werkzaam bent, internationaal uw afzet bepaald in de food of non-foodsector etc ook dan is het absoluut noodzakelijk om de juiste zakelijke verzekering te kiezen. ’t Assurantiekantoor helpt u om de optimale keuze te maken en geeft u onmisbaar zakelijk advies dat u op lange termijn veel geld kan besparen.

Onafhankelijk adviseur van ’t Assurantiekantoor

Als ondernemer heeft u behoefte aan onafhankelijk advies. Advies dat verder gaat dan de keuze voor een standaardpolis, maar gebaseerd is op een zorgvuldige analyse van alle bedrijfsrisico’s in uw onderneming. De verzekeringsexperts van ’t Assurantiekantoor beoordelen bedrijfsprocessen zoals verzuim, employee benefits, aansprakelijkheid en productieprocessen en brengen op grond daarvan belangrijke risico’s in kaart.
’t Assurantiekantoor heeft de keuze uit meer dan 90 verzekeraars. De grondige analyse van elk risico apart wordt gepresenteerd in een rapport waarna de financiële continuïteitsgevaren worden geoffreerd middels een veilingtool. Verschillende verzekeraars brengen hier offertes uit, waarna ’t Assurantiekantoor de voorwaarden en verdere kwaliteit met elkaar vergelijkt. Hierdoor weet u zeker dat u het beste product met de scherpste prijs in handen heeft. En dat totaal onafhankelijk!
Risicomanagement van zaken als schade, zorg inkomen en aansprakelijkheid is een vak apart. ’t Assurantiekantoor is hier gespecialiseerd in en geeft u optimaal zakelijk advies over de meest kostenefficiënte verzekeringsoplossingen. Hierdoor worden zowel kleine als grote bedrijfsrisico’s volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over abrupte tegenslagen in uw financiële toekomst.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op »

Zakelijk advies over verzekeringen nodig?

Wilt u graag zakelijk advies ontvangen over de verzekeringen die het beste aansluiten op uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met de zakelijk adviseurs van ’t Assurantiekantoor.